Vastgoedrecht & handelshuur

INTEGRA adviseert en begeleidt investeerders, ontwikkelaars, retailers, financiële instanties en andere actoren (aannemers, architecten, ingenieurs, enz.) bij het structureren en de ontwikkeling van vastgoedprojecten, alsook m.b.t. diverse bouwaangelegenheden, milieu- en stedenbouwkundige aangelegenheden en/of geschillen, enz.

INTEGRA heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoedtransacties, zowel op vlak van onderhandelen, due diligence en de redactie van overeenkomsten (o.a. koop & verkoop, aanneming, erfpacht, opstal, onroerende leasing, etc.). Daarnaast staan wij ondernemingen frequent bij in het kader van een gerezen geschil, o.a. bouwgeschillen, huurgeschillen, stedenbouwkundige betwistingen, etc.

INTEGRA heeft een unieke expertise en ervaring inzake alle aspecten van handelshuur (redactie en onderhandeling van overeenkomsten, huurhernieuwing, onderhuur, geschillenbeslechting), met een bijzondere focus op de retailsector. Mr. Kristof VANHOVE is gespecialiseerd in het handelshuurrecht; hij is auteur van diverse toonaangevende publicaties over de Handelshuurwet.

Contactpersoon : Kristof Vanhove