Intellectuele eigendom & ICT

Intellectuele eigendom (IP)

INTEGRA beschikt over een team van IP-specialisten dat u kan bijstaan met het oog op de optimale bescherming (en afdwinging) van uw intellectuele rechten. Deze bijstand kan bestaan uit het verstrekken van adviezen (over IP-bescherming en –inbreuken), de redactie en onderhandeling van alle types van IP-overeenkomsten (zoals overdrachts-, licentie- en samenwerkingsovereenkomsten), de aanvraag van octrooien, de uitvoering van audits en juridische bijstand bij geschillen.

ICT

INTEGRA beschikt tevens over ervaren advocaten die thuis zijn in een snel evoluerende sector zoals ICT. Dit dynamische vakgebied stelt ons elke dag opnieuw voor boeiende juridische uitdagingen. Onze advocaten beschikken over de vereiste flexibiliteit en een genuanceerde vakkennis die een must zijn om u in deze materie zijn optimaal juridisch te adviseren en bij te staan.

INTEGRA is onder meer uw partner voor: e-commerce, softwarelicenties, IT-contracten, ICT-octrooien, ICT-gebreken, online privacy, databanken, DRM, service level agreements en geschillen over hacking, plagiaat en ICT-implementaties.

Contactpersonen : Jochen Schraeyen