Panelgesprek 17/10/2019 – Franchise: De juridische uitdagingen getackled

Op 17 oktober 2019 maakt Kristof Vanhove deel uit van een expertenpanel dat wordt uitgedaagd om de meest concrete en praktische antwoorden te geven op de juridische vraagstukken bij het uitwerken van een franchisenetwerk en het aangaan, uitvoeren en beëindigen van een franchiseovereenkomst.

Zijn er juridische verplichtingen waar u rekening mee moet houden bij het opzetten van een franchisenetwerk? Welke distributieformule kiest u voor uw franchisenetwerk? Geeft u exclusiviteit? Gaat u voor selectieve distributie? Welke informatie moet u aan een franchisenemer geven? Wat is de verhouding met de vastgoedpositie? Welke informatieplicht heeft de franchisegever tijdens de overeenkomst? Van wie zijn de klantengegevens? Hoe een vlot einde bewerkstelligen?

Tijdens dit seminarie kan u van op de eerste rij volgen hoe het panel, met verregaande expertise in verschillende rechtsdomeinen, de krachten samenbundelt om praktijkgerichte antwoorden te bieden op de meest prangende vragen.  

 Meer info over dit seminarie, georganiseerd door Contrast Law Seminars vind je hier: https://www.contrast-lawseminars.be/seminaries/franchise-de-juridische-uitdagingen-getackeld/